Een zuignap huren

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Wanneer u een krachtige zuignap wilt huren, bent u bij W.O.S. Systeem B.V. op de juiste plaats. Ons bedrijf in ’s-Graveland is specialist in ons vakgebied. U vindt bij ons een breed aanbod aan verschillende zuignappen voor iedere klus. Verschillende werkzaamheden vragen om verschillende nappen en u vindt ze allemaal in ons assortiment.

Meer info over onze zuignappen?

Neem contact op met ons
Vacuümnap Venturi
Vacuümnap PTR Holland

U kunt bij ons de ideale zuignap huren

Wilt u rustig kennismaken met uw apparatuur voordat u uw aankoop maakt? Dan kunt u bij ons gerust een zuignap huren. Als een expert op het gebied van vacuümtechniek weten wij hoe belangrijk is om de juiste apparatuur in huis te hebben. U huurt bij ons verschillende vacuümnappen. Bent u op zoek naar een krachtige ronde vacuümnap? Of wilt u een stelconplatennap rustig uitproberen? U kunt ze stuk voor stuk huren om te achterhalen of ze bij uw werkzaamheden passen. Daarnaast bent u bij ons ook op de juiste plaats voor krachtige vacuümklemmen.

Huur uw apparatuur en test het gerust uit

Probeer uw zuignap op uw gemak uit voordat u uw aankoop maakt door deze bij ons te huren. Wij verhuren onze producten aan bedrijven in verschillende sectoren; van industrie tot de agrarische sector. Informeer naar onze tarieven en neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via +31 (0)35 – 656 10 00.

    Contactformulier