Een ideale vacuümunit

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Bij W.O.S. Systeem B.V. kunt u de ideale vacuümunit voor elke klus kopen. Met ons brede aanbod staat er bij ons altijd een vacuümunit te koop die bij uw processen helpt. Deze hulpmiddelen zijn onmisbaar wanneer u verschillende zware objecten wilt tillen. U vindt bij ons in ‘s-Graveland hoogwaardige units met vermogens van 40 kub of 100 kub. Bent u op zoek naar een unit van Kawasaki? Deze vindt u in ons aanbod. Bovendien worden sommige units al met nappen bijgeleverd.

Meer info over de juiste vacuümunit voor uw klus?

Neem contact op met ons

U vindt bij ons de ideale vacuümunit voor uw klus

Bij ons bedrijf staat voor ieder project een passende vacuümunit te koop. Wilt u een vacuümunit kopen die wordt aangedreven door benzine? Of wilt u een vacuümunit met een accu kopen? U vindt het bij ons allemaal. Sommige units worden geleverd met een vacuümnap, maar dit is niet altijd het geval. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde nap? Wij beschikken over een breed aanbod aan nappen en platen, zoals:

De vacuümunits die in ons assortiment te koop staan, kunnen op verschillende manieren aan uw machines bevestigd worden. Ons bedrijf is een expert op het gebied van vacuümtechniek en wij maken een deel van onze units zelf in onze werkplaats. Met meer dan dertig jaar ervaring in ons vak zorgen wij ervoor dat onze producten altijd met de laatste innovaties meegaan.

Bekijk ons aanbod aan hoogwaardige units

Ontdek welke units bij ons te koop zijn en vind de juiste vacuümunit voor uw werkzaamheden. Weet u niet welke vacuümunit u moet kopen voor uw klus? Onze experts geven u met plezier professioneel advies. U kunt ook gerust uw vacuümunit huren om deze op uw gemak uit te proberen. Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via +31 (0)35 – 656 10 00. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

    Contactformulier