Een vacuümplaat met elleboogverband

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Met een vacuümplaat van W.O.S. Systeem B.V. kunt u gemakkelijk klinkers in elleboogverband leggen. Onze vacuümplaten worden in onze werkplaats in ’s-Graveland geproduceerd door ons ijverige team van experts. U legt gemakkelijk klinkers in elleboogverband door bij ons een krachtige vacuümplaat te kopen.

Meer info over onze vacuümplaten met elleboogverband?

Neem contact op met ons
Verlengde elleboog
Verlengde elleboog

Met onze vacuümplaat gemakkelijk klinkers in elleboogverband leggen

Moet u regelmatig bestrating aanleggen en wilt u dat dit keer op keer exact gebeurt? Dan kunt u bij ons een vacuümplaat kopen om klinkers in elleboogverband te plaatsen. Ons bedrijf is expert op het gebied van vacuümtechniek en produceert hoogwaardige apparatuur voor iedere klus. Heeft u een vacuümplaat met specifieke afmetingen en functionaliteiten nodig? Wij maken het voor u! U kunt bijvoorbeeld bij ons bedrijf terecht om een handige schuiftegelplaat te laten produceren. Daarnaast vindt u bij ons diverse halve klinkervacuümplaten. Wat u ook zoekt voor uw klus, u vindt het bij W.O.S. Systeem B.V.

Koop een van onze vacuümplaten en maak bestraten kinderspel

Aarzel niet om bij ons een vacuümplaat te kopen waarmee u gemakkelijk klinkers in elleboogverband legt. U vindt bij ons ook andere onderdelen waarmee u een krachtige unit in elkaar zet. Bent u nog niet klaar om een vacuümplaat voor elleboogverband te kopen en wilt u uw materialen eerst rustig uitproberen of heeft u materialen nodig voor een eenmalige klus? U kunt onze materialen huren per dag of per week. Voor meer informatie over de verhuur van onze tegelvacuümplaten kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen via [email protected] of te bellen naar +31 (0)35 – 656 10 00.

    Contactformulier