Een krachtige vacuümhijsunit

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Bij W.O.S. Systeem B.V. vindt u de juiste vacuümhijsunit voor iedere klus. Onze gedreven experts maken de krachtigste producten in onze werkplaats in ’s-Graveland. U gebruikt onze units bij het zetten van verschillende tegels. De units zelf zijn erg licht, maar ze tillen gemakkelijk de zwaarste objecten!

Meer info over onze vacuümhuisunits?

Neem contact op met ons
40 kub diesel met nap eronder
40 kub benzine kawa nap eronder

Met een vacuümhijsunit uit ons assortiment is uw klus zo geklaard

Bent u op zoek naar een krachtige vacuümheffer? Bekijk dan de vacuümhijsunit uit ons assortiment. Deze vacuümunits zijn verkrijgbaar met verschillende hefcapaciteiten en vereenvoudigen uw werkzaamheden. U vindt bij ons units met verschillende aandrijvingen, zoals een hydraulische unit. Het is ook mogelijk om een vacuümunit te huren. Dit is handig voor een eenmalige klus of om onze apparatuur te testen.

Koop of huur een unit bij ons bedrijf

Aarzel niet om een vacuümhijsunit aan te schaffen bij W.O.S. Systeem B.V. Wilt u rustig kennismaken met uw apparatuur voordat u uw aankoop doet? U kunt bij ons bedrijf gemakkelijk onze apparatuur huren. Heeft u vragen over onze units of bent u op zoek naar professioneel advies op het gebied van vacuümtechniek? Laat het ons gerust weten en stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons via +31 (0)35 – 656 10 00.

    Contactformulier