Een tegelnap kopen

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Bent u op zoek naar de perfecte tegelnap voor uw klus? U vindt het in het assortiment van W.O.S. Systeem B.V. in ’s-Graveland. Zit de nap die u zoekt er niet tussen? Wij kunnen uw apparatuur ook voor u bouwen in onze werkplaats. Geen enkel verzoek is te ingewikkeld voor ons vakkundige team en we gaan graag de uitdaging aan!

Meer info over onze tegelnappen?

Neem contact op met ons
Vacuum dubbelklinker 6x4
Vacuum tegelnap

Wij hebben de passende tegelnap voor uw project

W.O.S. Systeem B.V. is dé specialist op het gebied van vacuümtechniek. U vindt bij ons de ideale tegelnap en een bijpassende vacuümpomp voor tegels. Heeft u een speciaal verzoek voor ons? Daag ons gerust uit! In het verleden hebben wij bijvoorbeeld een schuifbare tegelnap voor een klant gemaakt. U vindt bij ons ook andere apparatuur om tegels te tillen, zoals een schuiftegelplaat. Wat u ook nodig heeft, u vindt bij ons alles om gemakkelijk te bestraten met vacuüm machines.

Ontdek de juiste apparatuur voor uw werkzaamheden

Bekijk ons assortiment en vind de juiste tegelnap voor uw klus. U kunt uw nieuwe nappen gemakkelijk aansluiten op onze verschillende vacuümunits. Heeft u vragen over de specificaties van onze nappen of wilt u speciale apparatuur op maat laten maken? Laat het ons weten door ons te bellen via +31 (0)35 – 656 10 00 of vul ons contactformulier in.

    Contactformulier