Uw ideale schuiftegelplaat

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Bestrating plaatsen wordt kinderspel met een schuiftegelplaat van W.O.S. Systeem B.V. Ons bedrijf in ’s-Graveland heeft al meer dan dertig jaar ervaring in ons vak. Wij werken met een gedreven team in onze werkplaats om u de beste producten te bieden. U kunt onze schuiftegelplaten gemakkelijk verstellen zodat u tegels op de gewenste wijze plaatst.

Meer info over onze schuiftegelplaten?

Neem contact op met ons
Economische schuiftegeplaat blauw
schuiftegelplaat zwart

U vindt uw ideale schuiftegelplaat in ons assortiment

Met een schuiftegelplaat uit ons assortiment heeft u een veelzijdig stuk gereedschap in huis. Wij zijn dé expert op het gebied van vacuümtechniek en onze producten zijn stuk voor stuk innovatief. Onze schuiftegelplaten zijn voorzien van een handig schuifsysteem waarmee u de tegels van half steen verband naar blokverband schuift. U kunt bij ons verschillende schuiftegelvacuümplaten kopen. Bent u op zoek naar een halve klinker vacuümplaat? Bij W.O.S. Systeem B.V. zit u altijd goed.

Laat u verrassen door ons brede aanbod

Vind uw ideale schuiftegelplaat of een andere vacuümplaat in onze collectie. Zit uw benodigde product er niet tussen? Onze experts denken graag met u mee en produceren de gepaste apparatuur op maat voor u. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via +31 (0)35 – 656 10 00 om de mogelijkheden te bespreken.

    Contactformulier