Een hydraulische stenenklem kopen

Verhuur en verkoop
Uit eigen werkplaats
Producten op maat

Bij W.O.S. Systeem B.V. in ‘s-Graveland vindt u de ideale hydraulische stenenklem voor uw werkzaamheden. Deze klemmen zijn essentieel wanneer u grote en zware betonelementen, zoals tegels, wilt optillen en verplaatsen. Onze klemmen zijn op verschillende manieren te bedienen en dus breed inzetbaar. Wat u ook wilt tillen, u vindt het juiste hulpmiddel in ons aanbod.

Meer info over onze hydraulische stenenklemmen? 

Neem contact op met ons
Bestelwagen W.O.S.
verhuur vacuum unit

Wij hebben de juiste hydraulische stenenklem voor uw klus

Onze experts maken hoogwaardige vacuümheffers in onze werkplaats in ’s-Graveland. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om stenen en tegels gemakkelijk te tillen en verplaatsen. Wanneer u uw stenenklem gemakkelijk wilt aandrijven, sluit u deze aan op een hydraulische aggregaat uit ons assortiment. Met een hydraulische stenenklem uit ons assortiment werkt u efficiënt aan verschillende klussen. Bent u op zoek naar apparatuur om tegels te leggen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor verschillende tegelnappen. U kunt bijvoorbeeld handige schuiftegelvacuümplaten kopen.

Vind de perfecte stenenklem in ons assortiment

Wilt u een hydraulische stenenklem kopen van een expert op het gebied van vacuümtechniek? Wij zijn u graag van dienst. Ook als u het juiste product niet kunt vinden in ons assortiment, kunt u bij ons terecht. U kunt ons gerust vragen om speciale apparatuur voor u te bouwen. Geen verzoek is voor ons te gek: daag ons gerust uit! Informeer naar de mogelijkheden en bereik ons telefonisch via +31 (0)35 – 656 10 00 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

    Contactformulier